Auto spuiten Groningen

Een auto spuiten in Groningen gebeurt vaak nadat een auto schade heeft geleden. In de meeste gevallen is de lak in die mate beschadigd dat het geen kwestie is van een beetje aanstippen met een lakstift. In dit geval is het nodig de auto te spuiten in Groningen. Dit is een klus die u vanzelfsprekend het best kunt overlaten aan een professionele onderneming met een ruime ervaring. U kunt uw auto laten spuiten in Groningen door de autoschadespecialisten van Wiebe Oldenburger Autoschade.

Vakkundig een auto spuiten in Groningen

Wij kunnen op professionele wijze uw auto spuiten in Groningen. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat geen project voor ons te lastig is. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening als het gaat om schadeherstel en een auto spuiten in Groningen behoort tot onze veelvoorkomende werkzaamheden. Uiteraard kunnen wij u voorafgaande aan de werkzaamheden informeren over wat nodig is en waar u financieel rekening mee moet houden. Zo weet u zeker dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Wanneer wij een auto spuiten in Groningen, dan zorgen wij ervoor dat de auto er na afloop weer als nieuw uitziet.

Contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden betreffende een auto spuiten in Groningen, of wilt u het auto spuiten in Groningen aan ons uitbesteden en bent u benieuwd naar de kosten? Komt u gerust eens langs in onze garage aan de Nieuweweg 122 in Nuis. Natuurlijk kunt u ook bellen naar 0594 – 54 94 92 of een mail sturen naar info@wiebeoldenburgerautoschade.nl.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG