Autoschade Groningen

Bij autoschade in Groningen wilt u uiteraard dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Niet alleen wilt u erop kunnen rekenen dat u de nodige hulp krijgt wanneer u niet meer verder kunt rijden, maar u wilt er natuurlijk ook op kunnen rekenen dat de auto er weer als nieuw uitziet na het schadeherstel. Voor al uw autoschade in Groningen bent u dan van harte welkom bij Wiebe Oldenburger Autoschade. Wij zijn u graag van dienst bij autoschade in Groningen, Drenthe en Friesland.

De juiste hulp bij autoschade in Groningen

Het is heel vervelend wanneer u te maken krijgt met autoschade in Groningen. Als u niet meer verder kunt rijden, dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. In dit geval zorgen wij uiteraard ook direct voor passend vervangend vervoer. Wij zorgen er altijd voor dat er na het schadeherstel niets meer te zien is van de geleden autoschade in Groningen. U krijgt van ons vier jaar garantie op het schadeherstel. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende services met betrekking tot schadeherstel, bijvoorbeeld ook voor caravans en trucks.

Contact

Heeft u autoschade in Groningen en wilt u direct contact? U kunt dan bellen naar 0594 – 54 94 92. Voor meer informatie of advies bij autoschade in Groningen kunt u ook mailen naar info@wiebeoldenburgerautoschade.nl. Uiteraard kunt u ons ook bezoeken, aan de Nieuweweg 122 in Nuis. Hier staan wij graag voor u klaar. Uiteraard kunnen wij u altijd van een geheel vrijblijvende prijsopgave voorzien.

 

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG