Autoschade Roden

Heeft u autoschade in Roden en zoekt u in de directe omgeving een goed schadeherstelbedrijf om de auto naartoe te brengen? Of lijdt u in die mate autoschade in Roden dat u niet verder kunt rijden, en zoekt u naar een goede haal- en brengservice inclusief vervangend vervoer? Wiebe Oldenburger Autoschade helpt u verder. Wij kunnen u altijd uitstekend van dienst zijn wanneer u te maken krijgt met autoschade in Roden en omgeving. U kunt ons vinden aan de Nieuweweg 122 in Nuis.

Voor al uw autoschade in Roden

Wanneer u te maken krijgt met autoschade in Roden, dan is dit natuurlijk bijzonder vervelend. Het is dan ook belangrijk dat de schade snel wordt hersteld. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u autoschade in Roden lijdt. Wij kunnen grote en kleine schades herstellen en hebben daarnaast ook een ruime ervaring in het herstellen van bijvoorbeeld trucks en caravans. Zo kunnen wij u altijd de beste service bieden wanneer u behoefte heeft aan een specialist in autoschade in Roden en omgeving. Wij zijn actief in Groningen, Friesland en Drenthe.

Contact

Staat u langs de weg met autoschade in Roden en wilt u het voertuig laten ophalen en direct verder rijden in vervangend vervoer? Bel dan naar 0594 – 54 94 92. U kunt ons natuurlijk ook bellen wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden op het gebied van autoschade in Roden en omgeving. Wij informeren en adviseren u graag. U kunt ons ook per mail bereiken, via info@wiebeoldenburgerautoschade.nl.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG