Autoschadeherstel Groningen

Voor al uw autoschadeherstel in Groningen bent u aan het juiste adres bij Wiebe Oldenburger Autoschade. Wij zijn gevestigd aan de Nieuweweg 122 in Nuis. U kunt altijd een bezoek brengen aan onze garage voor autoschadeherstel in Groningen. Wij kunnen de schade voor u bekijken en u informeren over de werkzaamheden die nodig zijn om het autoschadeherstel in Groningen uit te voeren. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij ook direct een heldere indicatie van de kosten geven.

Garantie op autoschadeherstel in Groningen

Als u bij ons komt voor autoschadeherstel in Groningen, dan zorgen wij ervoor dat er werkelijk niets meer van de schade te zien is aan de auto wanneer u deze weer komt ophalen. Uiteraard kunnen wij u vervangend vervoer bieden wanneer uw eigen voertuig bij ons staat voor autoschadeherstel in Groningen. Staat u met schade langs de weg en kunt u niet verder? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. In dit geval nemen wij vervangend vervoer voor u mee, zodat u verder kunt. U krijgt bij ons altijd vier jaar garantie op het autoschadeherstel in Groningen.

Contact

Als u interesse heeft in onze mogelijkheden en diensten betreffende autoschadeherstel in Groningen, dan kunt u ons altijd bezoeken. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies. U kunt een mail sturen naar info@wiebeoldenburgerautoschade.nl of bellen naar 0594 – 54 94 92. Wij zijn u graag van dienst. Ook voor schade aan bijvoorbeeld uw caravan of truck bent u bij ons zeker aan het juiste adres.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG