Autospuiterij Groningen

Wanneer u een autospuiterij in Groningen wilt bezoeken, dan bent u zeker aan het juiste adres bij Wiebe Oldenburger Autoschade. Als professional op het gebied van autoschade kunnen wij u altijd uitstekend van dienst zijn wanneer u een autospuiterij in Groningen nodig heeft. U kunt zeker niet alleen bij ons terecht voor de dienstverlening van een ervaren autospuiterij in Groningen, maar ook wanneer u directe hulp nodig heeft bij schade. Als u niet verder kunt rijden, dan kunnen wij het voertuig ophalen en u voorzien van een vervangend voertuig.

Een ruime ervaring als autospuiterij in Groningen

Wij hebben en jarenlange ervaring als autospuiterij in Groningen. Wij voeren jaarlijks talloze werkzaamheden op het gebied van schadeherstel. Hier komt vaak ook spuitwerk bij kijken. Wanneer u bij onze autospuiterij in Groningen komt, dan zorgen wij ervoor dat uw auto weer volledig wordt opgelapt. Het is dan ook ons streven om de auto er weer als nieuw uit te laten zien, zodat er geen enkele spoor meer te vinden is van de eerder geleden autoschade. U kunt dan ook altijd rekenen op de hoogwaardige kwaliteit van de services van onze autospuiterij in Groningen. Afhankelijk van uw verzekering kunt u het auto spuiten vergoed krijgen.

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze autospuiterij in Groningen. U kunt dan bellen naar 0594 – 54 94 92 of een mail sturen naar info@wiebeoldenburgerautoschade.nl. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om onze autospuiterij in Groningen te bezoeken. Wij zijn gevestigd aan de Nieuweweg 122 in Nuis. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u het nodig heeft.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG