Heeft u autoschade?

Geen nood, voor zowel kleine als grote autoschade
bent u bij Wiebe Oldenburger in Groningen aan
het juiste adres.

Schade melden?
maak een afspraak!

 

Over Wiebe Oldenburger

Bij Wiebe Oldenburger Autoschade staat een gedreven en enthousiast team van mensen voor u klaar in geval van autoschade. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van automobiliteit en autoschade kunnen onze klanten er van op aan dat de auto weer als nieuw hersteld wordt. Het herstellen van de auto doen we met focus op kwaliteit en op een persoonlijke wijze.

De groei van Wiebe Oldenburger Autoschade in Groningen

De afgelopen jaren is er flink aan de weg getimmerd. Naast het bestaande pand, heeft Wiebe Oldenburger zelf een nieuw pand gebouwd. De voltooiing van de nieuwbouw is een feit, en daar is iedereen bij ons trots op. In het nieuwe pand worden o.a. de voorbewerking werkzaamheden gedaan, het uitlijnen, montage van herstelde en nieuwe delen. Aan de voorzijde van de nieuwbouw is een aparte ruimte ingericht voor het herstellen van autoschades en het vervangen van beschadigde ruiten.

Onze garage in Nuis

Wij zijn gevestigd te Nuis in Groningen en heeft een brede klantenkring opgebouwd in de dichtstbijzijnde dorpen zoals Leek, Roden, Drachten en Marum maar is in principe actief in heel Friesland en Groningen. Kom een keer vrijblijvend langs en maak kennis. U bent van harte welkom!

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG