Diverse projecten van Wiebe Oldenburger Autoschade

Bij Wiebe Oldenburger Autoschade hebben wij veel diverse projecten. Omdat alle auto’s bij ons terecht kunnen, zien wij veel voorbij komen. Wij spuiten ook oldtimers, op deze pagina een klein overzicht van een aantal recente projecten.


Peugeot 107 zijschade

Deze Peugeot 107 kwam bij ons binnen met een forse zijschade. Bij het opnemen van de schade hebben we in goed overleg besloten het linker achterpaneel te vervangen. Tevens is de linker voorportier uitgedeukt. Hieronder ziet u stap voor stap hoe het proces verloopt.


Limousine

Kleine auto's, grote auto's, oude auto's en nieuwe auto's. Iedereen is welkom bij Wiebe Oldenburger. Met plezier zijn we aan de slag geweest met een limousine.


Spuiten oldtimer

Met plezier heeft Wiebe Oldenburger Autoschade deze prachtige groene Volvo 245 gespoten. Het spuiten van oldtimers doen we regelmatig. Erg leuk om iedere oldtimer weer kras- en schadevrij aan zijn eigenaar te overhandigen.


Touringcar bus groot

Ondanks de professionele chauffeurs kan zo'n grote touringcar soms ook schade oplopen. Bij Wiebe Oldenburger zijn ze dan op het juiste adres voor een snelle en goede oplossing.


BMW 5-serie achterschade en bodemvloer vervangen

Deze BMW had een flinke opdrukker gehad. Het betrof een lease auto die weer snel de weg op moest. Gelukkig beschikt Wiebe Oldenburger over een professioneel team dat geen uitdaging uit de weg gaat!


Een grote of kleine autoschade? In alle schadegevallen zijn wij u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen.


Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG