Schadeherstel Groningen

Het is vervelend wanneer u een beroep moet doen op een professional in schadeherstel in Groningen. Schade aan uw auto of bijvoorbeeld uw caravan is altijd vervelend. Als u dan toch een bedrijf voor schadeherstel in Groningen nodig heeft, dan kiest u natuurlijk het liefst voor een onderneming die er gegarandeerd voor kan worden dat er na het schadeherstel in Groningen geen spoortje meer te zien is van de geleden schade. In dit geval bent u van harte welkom bij Wiebe Oldenburger Autoschade. Wij staan voor u klaar met een professionele en hoogwaardige dienstverlening.

Mogelijkheden tot schadeherstel in Groningen

Wij bieden u een brede dienstverlening wanneer het gaat om schadeherstel in Groningen. U kunt bij ons terecht voor het vervangen en repareren van autoruiten, voor het herstellen van de motoren, voor het driedimensionaal uitlijnen en het uitdeuken en spuiten van vrachtwagens. Uiteraard bent u ook welkom voor schadeherstel in Groningen wanneer u schade heeft aan uw auto, truck of caravan. Wij voeren de meest uiteenlopende herstelwerkzaamheden op hoog niveau uit, zodat u altijd het beste mag verwachten van het schadeherstel in Groningen.

Contact

Het schadeherstel in Groningen wordt in onze garage uitgevoerd, aan de Nieuweweg 122 in Nuis. Voor meer informatie of advies betreffende onze mogelijkheden voor schadeherstel in Groningen kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen, via 0594 – 54 94 92 of door te mailen naar info@wiebeoldenburgerautoschade.nl. Heeft u schade en kunt u niet meer verder rijden? Dan kunnen wij u een haal- en brengservice aanbieden en vervangend vervoer regelen.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG