Heeft u autoschade?

Geen nood, voor zowel kleine als grote autoschade
bent u bij Wiebe Oldenburger in Groningen aan
het juiste adres.

Schade melden?
maak een afspraak!

 

Onze werkwijze

Wie schade gereden heeft hoeft alleen maar Wiebe Oldenburger Autoschade in Groningen te bellen. Wij regelen het vanaf dat moment. Wij zorgen ervoor dat de auto (als deze niet meer kan rijden) naar ons gebracht wordt, of de klant komt zelf langs. Samen kijken we naar de schade, deze wordt gecalculeerd in een speciaal schadesysteem, waarbij we precies weten, wat er aan onderdelen nodig is, of delen kunnen worden hersteld, of vervangen moeten worden, hoe lang we hiervoor nodig.

Volledige autoschade afhandeling

Wij regelen de volledige schade afhandeling van het ophalen van de auto tot het melden van het schadebedrag. Deze informatie wordt aan de verzekerings- of leasemaatschappij doorgegeven en dan gaat ons team van medewerkers met de schade auto aan de slag. Als de auto op het afgesproken tijdstip bij ons wordt gebracht, ligt er al een dossier klaar en zijn de benodigde onderdelen al in bestelling.

Lid van FOCWA en Univé schadepartner

Wilt u snel en zorgeloos de schade van uw auto herstellen? Neem dan contact met ons op. Wij regelen het van A tot Z. Niet voor niks zijn we lid van de FOCWA en door Univé uitgekozen als schadepartner.

De kwaliteitszorg van Wiebe Oldenburger Autoschade in Groningen

Wiebe Oldenburger Autoschade in Groningen voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, goed opgeleid personeel, bedrijfsuitrusting, garantie, service en arbo en milieu. Bij Wiebe Oldenburger Autoschade is kwaliteitszorg dan ook een belangrijk speerpunt. Kwaliteitszorg is bedoeld om het leveren van onze diensten en producten zo goed mogelijk te doen. Continue alert blijven en kijken waar het (nog) beter kan.

HIQURE gecertificeerd

Naast dat we lid zijn van de FOCWA en schadepartner van Univé zijn, zijn wij momenteel ook gecertificeerd volgens HIQURE. Dit staat voor High Quality Repair en geeft consumenten en zakelijke opdrachtgevers de zekerheid dat de werkzaamheden die door ons worden verricht, (blijven) leiden tot kwalitatief verantwoord en veilig schadeherstel. Bij deze norm worden de uitgevoerde werkzaamheden gecontroleerd door onafhankelijke inspecteurs van certificeringsinstellingen.

Benieuwd naar een prijsopgave? Bel dan  0594-549492 voor een afpraak.
 

Wij verstrekken alleen een prijsopgave wanneer wij uw voertuig hebben gezien!

 Foto bel mij
Unive geselecteerd BOVAG